HET VERHAAL ACHTER HOMAY

HOMAY is ontstaan uit het blij worden van items die heel lang mooi blijven. De tijdloze sieraden, het basic jurkje en die vintage bank. Stuk voor stuk bijzonder mooi door hun eenvoud, neutrale kleur en subtiele vorm. Items die jarenlang meegaan, waar je blij van wordt, die blijven verrassen, keer op keer. Items waarvan je zegt:

“BLIJFT MOOI”

Ik wou dit ook bereiken met de bloemen in mijn huis. De bloemen die de trends weerstaan, die passen in ieder interieur, die altijd mooi blijven, die te mixen en te matchen zijn, die verrassen door de combinatie van materiaal, vorm en kleur.

Het begon met het voorzien van mijn eigen behoefte, maar al snel kreeg ik enthousiaste reacties en aanvragen. Voor ik het wist was er een Instagrampagina voor de eerste verkopen en niet veel later was HOMAY geboren, mét een website en een collectie zelf ontworpen bloemen.

HOMAY staat voor HOME en MAY, dé bloeimaand. Niet voor niks. Mijn streven is om met mijn items een huis te creëren dat altijd bloeit. Een huis dat de trends weerstaat en nooit verveelt, om bij weg te dromen, maar waar ook in wordt geleefd. Vol herinneringen en bijzondere momenten.

Ik ben trots op de eerste collectie en het is precies wat ik voor ogen had. De bloemen van HOMAY zijn ‘tijdloze beauties’, stuk voor stuk, zowel los als in een boeket.

De collectie vind je op mijn website en is direct te bestellen. Voor een persoonlijk verzoek kun je altijd een bericht sturen. Zo zijn er al verschillende aanvragen geweest voor bruiloften of een speciaal plekje in huis.

HOMAY denkt graag met je mee!

Veel liefs,
Esmee